MARIA APAVALOAIE

Suma necesara: 380 EUR
100% Donat / 0 EUR necesari
Finalizat

Maria Apăvăloaie

Viața reprezintă pentru doamna Maria Apăvăloaie o luptă. O luptă pe care aceasta o duce în fiecare zi, cu speranța că Dumnezeu o va ajuta să fie biruitoare la final. Așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, necazurile vin pe neașteptate în viața oamenilor. Ele nu întreabă pe nimeni dacă dorește să le primeacă în viața lui. Așa s-a întâmplat și în cazul acestei femei în vârstă de 51 de ani.

Veniturile familiei erau reduse , fapt care a necesitat o viață de muncă dusă din greu pentru întreținerea familiei. Nu de puține ori, doamna Maria a fost nevoită să facă și munca de bărbat în gospodărie dar și pe cea de femeie în casă. Muncea cu ziua prin sat pentru a câștiga un ban în plus care să permită supraviețuirea celor 5 membri ai familiei. Munca grea în agricultură a dus la apariția mai multor boli la inimă și i-a fost afectat și sistemul nervos. Dar ca și cum toate aceste greutăți nu ar fi fost de ajuns, în luna aprilia a anului 2015, în apropierea Paștelui, suferă o căzătură și i se fisurează mai multe inele la coloană. În urma acestui nefercit incident este imobilizată la pat pentru o perioadă de 2 luni de zile, timp în care a depins în permanență de cineva.

Situația în care se afla necesita suport financiar, suport pe care familia nu și-l putea permite. Tratamentul era destul de costisitor, iar banii pe care îi câștigau copii din munca cu ziua, abia dacă ajungeau traiului de zi cu zi. Prin intermediul unor cunoștințe, familia a apelat la noi pentru a le cumpăra medicamentele care erau mai costisitoare și pentru a sprijini pe cât posibil depășirea acestei situații.

Ne-am bucurat că am putut oferi un zâmbet în durere și că am putut alina suferința unei femei, care parcă era atât de obișnuită cu greutățile, încât uitase cum e să zâmbești!