Țigănescu Mihai Claudiu

Suma necesara: 3.600 EUR
100% Donat / 0 EUR necesari
Finalizat

Mihai Țigănescu

La doar 19 ani, Mihai Țigănescu a trecut printr-un număr record de intervenții chirurgicale. A fost operat de 54 de ori si i-a fost amputat un picior!
Mihai s-a născut cu o luxație la șoldul stâng, însă nimeni nu a știut acest lucru până la vârsta de 2 ani. Ajunși la medic pentru un control, părinții au aflat de problema fiului lor si s-a decis ca acesta să fie operat. Intervenția a decurs bine iar lucrurile păreau că vor reintra pe făgașul normal. Înainte de împlinirea vârstei de 5 anișori însă, au apărut complicațiile. Copilul „s-a ales” cu o fractură de femur tot la piciorul stâng și a fost operat din nou la un spital din Brașov. Din păcate, interevnția nu a avut un final fericit pentru că osul firav al lui Mihai nu s-a sudat, iar piciorul acestuia a rămas mai scurt cu 3 cm. De atunci și până la vârsta de 19 ani, Mihai si-a petrecut copilăria prin spitale și a fost nevoit să suporte nu mai puțin de 54 de intervenții chirurgicale. Cele mai multe dintre ele au fost adevărate eșecuri, iar situația tânărului s-a agravat din ce în ce mai mult. Medicii i-au propus inițial amplasarea unui fixator pentru alungire, spunându-i că în 6 luni va putea merge normal și că totul va fi bine, numai că lucrurile nu au stat deloc așa. Din cauza unei infecții, toate încercările medicilor de a remedia problema au fost zadarnice. Neputincioși în fața problemelor de sănătate ale fiului lor, părinții au decis să-l transfere la București pentru a fi consultat de o echipă de specialiști.

La un moment dat, piciorul stâng devenise cu 24 de centimetri mai scurt decât piciorul drept. În toată această situație, au fost făcute 3 incercări de transplant de os care au fost respinse de către organismul lui Mihai. În cele din urmă, după multiple încercări de salvare a membrului stâng, a 54-a operație a însemnat amputarea piciorului pentru tânărul aflat la începutul vieții. Pentru a se putea deplasa normal, Mihai are nevoie acum de o proteză pe care părinții nu și-o pot permite în acest moment. Proteza costă 25.800 de lei. Familia a reuțit să adune 10.000 de lei și ar mai avea nevoie de 15.800 Ron. Haideți să îl ajutăm pe Mihai să se poată deplasa în condiții normale. Stă în puterea noastră, a tuturor să oferim acestui tânăr șansa de a merge, chiar daca acest lucru presupune folosirea unei proteze. Tot ce își dorește Mihai în aceste momente este să-și poată finaliza studiile și să ducă cât de cât o viaţă normală, fără a mai depinde in totalitate de alţii.

Împreună suntem mai puternici! Împreună îi putem oferi lui Mihai această șansă.
Toți cei care vor să ofere un ajutor financiar pentru Mihai pot depune orice suma doresc in contul lui personal cu numarul RO60INGB0000999905515930(RON) pe numele – Tiganescu Mihai Claudiu – sau pot dona folosind site-ul nostru.

Vă mulțumim.

received_1101611993212074claudiu spital