Pune ceva pe masa celor în nevoie

Suma necesara: 5.240 EUR
100% Donat / 0 EUR necesari
Finalizat

COVID-19 ne-a obligat să ne facem liste lungi de cumpărături. Oare doar pentru unii dintre noi?

Așa cum te gândești la bunicii tăi sau la persoanele tale dragi dacă au ceva pe masă, așa ne gândim și noi să punem ceva pe masa celor în nevoie!
Astfel, campania “Pune ceva pe masa celor în nevoie” este destinată persoanelor care au nevoie de ajutorul nostru pentru a le dărui strictul necesar alimentar în această perioadă de încercare.
Hai să fim solidari și în vremuri ca acestea, donând în contul ONG-ului nostru Samariteanul Milostiv Suceava.

Samariteanul Milostiv Suceava:
Plata PayPal: https://www.paypal.me/sariteanulmilostiv
Cont LEI :      RO56BTRLRONCRT0276120401
Cont EURO : RO06BTRLEURCRT0276120401
Cont LIRE:    RO61BTRLGBPCRT0276120401
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Suceava
Vă rugăm să specificați la detalii plată : alimente

Se pot dona direct și produse sau alimente nu doar bani, pentru acest lucru vă rugăm să luați legătura cu persoanele menționate mai jos. Din donațiile dumneavoastră dorim să pregătim cel puțin 1000 de pachete cu alimente de bază. Un pachet cu alimente am dori să conțină 2KG Faina, 1Kg Orez, 1L Ulei, 2 Pliculețe Drojdie Uscată, Paste Făinoase și altele.

Și pentru mai multe detalii aici:
Persoană de contact: Daniel Pușcașu
Număr de telefon: +40 743 619 966
Persoană de contact: Ștefan Manolache
Număr de telefon: +40 745 824 473

Cu bucurie dorim să vă aducem la cunoștință că împreună cu voluntari și oameni de bine am reușit să împărțim, până acum, 500 de pachete cu alimente.
Am dori să continuăm campania de strângere de fonduri chiar dacă s-a ajuns la suma propusă, conștientizăm mai mult ca oricând cât de mare va fi nevoia de alimente în perioada următoare, de aceea vă încurajam să donați în continuare pentru a veni în întâmpinarea celor în nevoie.
Dorim să mulțumim tuturor celor care ați participat alături de noi în această misiune și să vă asiguram că donațiile dv. au adus multă bucurie și încurajare în inimile celor care au primit pachetele.

In curând vom publica un rezumat al campaniei.