Casa Bunului Samaritean Nr. 1

Suma necesara: 10.000 EUR
100% Donat / 0 EUR necesari
Finalizat

Proiect—Casa Bunului Samaritean

O familie numeroasă din Județul Suceava se luptă pentru supraviețuire în fiecare zi. 9 suflete din satul Corocăiești trăiesc de pe o zi pe alta, în condiții greu de imaginat pentru România anului 2017. Sunt copii care nu știu ce înseamnă o viață normală, în care jucăriile, dulciurile și căldura unui cămin primitor ar trebui să reprezinte ceva obișnuit. Ei își duc traiul, împreună cu părinții într-o singură cameră de 3/4 metri pătrați, într-o casă veche care stă să se dărâme din clipă în clipă și care nici măcar nu le aparține. Printre crăpăturile pereților de lut, suflă vântul, care face ca fiecare zi să reprezinte o provocare pentru cei 9 membri ai familiei Padure.

Singura lor sursă de venit este alocația copiilor, iar banii pe care tatăl îi mai câștigă cu ziua prin sat, abia dacă ajung pentru mâncare și pentru mersul la școală al micuților.
Împovărați de sărăcia lucie care îi apasă, părinții parcă nu mai văd nici o speranță pentru ziua de mâine, însă cei 7 copilași frumoși pe care îi au, le dau putere să meragă mai departe.
Impresionați de condițiile inumane în care își duc traiul, am decis să oferim acestei familii șansa unei vieți normale. Dorim să le construim o casă nouă, în care să se poată bucura cu adevărat de momentele copilăriei. Facem un apel și la voi, cei care puteți, să întindem o mână de ajutor pentru construcția noii locuințe.

Cei care doresc să sprijine familia Padure, o pot face prin intermediul platformei on-line ori direct în contul Asociatiei Samaritenul Milostiv deschis la Banca Transilvania: RO56 BTRL RONC RT02 7612 0401

????????????????????????????????????     

Cu ajutorul lui Dumnezeu si al dumneavoastra lucrarile la casa au inceput sa evolueze. Mai jos va tinem la curent cu etapele constructiei.  Pana la finalizare mai este mult de lucru si mai avem nevoie de ajutor financiar pentru inaintare. Orice ajutor este binevenit.

  1. Fundatia

Buna seara!Lucrurile incep sa se miste la Casa Bunului Samaritean!Am sapat si am turnat fundatia si ne pregatim pentru temelie!Multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi pana acum!

Publicată de Samariteanul Milostiv pe Luni, 17 iulie 2017

2. Temelia

3. Radierul

4. Zidurile

   

6. Buiandrugii + centura

        

7. Acoperis

8. Instalatia electrica – multumin Tub Integral

                  

9. Tavan – multumim Egger pentru OSB

   

10. Geamuri – multumim DASMAR TERMO din Plopeni, Suceva

 

     

11. Tencuiala

     

 

12. Tinci si rigips – multumim SC Pietricica III Galati pentru materialele folosite la interior

     

13. Izolatie exterioara- multumim Habitat for Humanity Romania

14. Gresie :

15. Soba

 

 

16. Mobila- multumin Egger pentru materiale

                            

17. Perdele, pilote, covoare

18. Sfintirea